Workshop: ZAKELIJK FLIRTEN

– Saskia Paulissen

trainer / coach

Elke goede werkrelatie start met een zakelijke flirt. Wie flirt gaat voor de klik. En voor werkplezier. Als er een klik is, ontstaat vertrouwen en vanuit vertrouwen worden zaken je gegund. Tijdens de interactieve en speelse workshop doorloop je kort maar krachtig de drie flirtfases:
1. Flirtful zijn
2. Aandacht richten
3. Contact maken
Ontdek de positieve energie van de zakelijke flirt en verhoog je gunfactor voor nog meer zakelijk succes!

Korte inhoud

Flirtfase 1: Flirtful zijn
Flirten begint bij jezelf. De manier waarop jij het contact aangaat, is bepalend voor het verloop van dat contact. Flirtfulness is die uitstraling, die een positief effect heeft op jouw omgeving. Het draait om de vraag: welk gevoel geef ik mensen? In deze fase ontdekken de deelnemers op speelse wijze hun eigen flirtfulness.

Flirtfase 2: Aandacht geven
Elk mens groeit van positieve aandacht. Het zorgt ervoor dat iemand zich gezien en gehoord voelt. Maar waar richt je je aandacht op? Hoe geef je de ander het gevoel dat hij of zij gezien én gehoord wordt? In deze fase ervaren deelnemers het effect van positieve aandacht en hoe dit onmiddellijk voor verbinding zorgt.

Flirtfase 3: Contact maken
Een goede flirter is in staat om met verschillende mensen contact te maken. Non-verbale communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens de workshop krijgen deelnemers handige tips hoe ze hun lichaamstaal nog beter kunnen laten spreken!

Aanpak
Tijdens de workshop doorlopen we kort maar krachtig de drie fases.  Omdat de deelnemers vooral veel doen, worden ze zich snel bewust van het effect van hun flirtkwaliteiten. Bovendien komen ze  op een speelse manier met elkaar in verbinding. De workshop kenmerkt zich door humor, enthousiasme en veel interactie.

Resultaat
Enthousiasme, inzichten en concrete handvatten. Voor persoonlijker contact en verbinding in je zakelijke omgeving. En een hogere gunfactor.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly