Wanneer: 11 oktober 2021

Waar: ONLINE

Nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Elke dag fluitend naar het werk. Dat gunnen we iedereen, ook jou en de medewerkers van jouw organisatie. Werkplezier heeft een niet te onderschatten invloed op de sfeer en prestaties op de werkvloer. Daarom hebben wij – trainingsbureaus Gras en Oraki – de ambitie het thema hoger op de agenda te krijgen.

We hangen de slingers op

Wij, Dirk Keuning en Peter Oosting (van trainingsbureaus GRAS en ORAKI), gaan werkplezier op de kaart zetten. We zijn beide twee bevlogen ondernemers/trainers/coaches op het brede terrein van communicatie en duurzame inzetbaarheid. Daarin dragen we bij aan het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties.

Waarom?

Wij gunnen werkend Nederland -dus ook jou-  dat je doet waar je (meestal) blij van wordt en waar je goed in bent in een omgeving waar je je (meestal) prettig en gewaardeerd voelt. Oftewel, dat werkplezier de aandacht krijgt die het verdient.

Hoe gaan we dat doen?  

Door een samenwerking aan te gaan met mensen en organisaties die ook geloven in de kracht van Werkplezier. Ons aandeel van de samenwerking is dat we werkplezierpioniers inspireren, ondersteunen en faciliteren om werkplezier in hun eigen organisatie op de agenda te krijgen.

En natuurlijk met ons jaarlijkse Werkplezierfestival. Voor het eerst op 8 juni 2020. Als je iets met het thema werkplezier hebt, wil je ‘m niet missen!

 

Ons doel:

Werkplezier staat in 2025 bij 75% van alle organisaties in Nederland hoog op de agenda.

Doe je mee?

Ons doel:

Werkplezier staat in 2025 bij 75% van alle organisaties in Nederland hoog op de agenda.

Doe je mee?

Word werkplezierpartner en/of werkplezierpionier en zet –samen met ons- werkplezier in jouw organisatie op de kaart. Samen brengen we jou en jullie eigen Werkplezierpioniers in positie en helpen we ze hun collega’s te inspireren en activeren rondom werkplezier.

Dat kan klein en dat kan groots. Als kortdurende impuls of met een duurzaam effect. Voor de hele organisatie of binnen je eigen team. Hoe dan ook, je werkt expliciet aan werkplezier.

Jouw organisatie laat daarmee zien dat het welzijn van medewerkers belangrijk is. Bovendien maken jullie deel uit van een netwerk van bedrijven en organisatie waar werkplezier een serieus thema is.

Jouw organisatie is dus een aantrekkelijke werkgever met positieve aandacht voor haar mensen.

Wat bieden we

  • Ons jaarlijkse Werkplezierfestival (de eerste op 11oktober 2021): een zakelijk en resultaatgericht evenement waar het werkplezier vanaf spat. Voor je periodieke portie inspiratie.
    Met een breed aanbod inspirerende en praktische workshops, diverse 1-op-1-sessies, verrassende netwerkmogelijkheden en nog meer plezierigs. Gegarandeerd kom je de volgende werkdag boordevol energie en ideeën op je werk!
  • Pionierssessies: om interne pionier(s) te helpen en inspireren om werkplezier in de eigen organisatie op de kaart te zetten. Met kennis en inzichten over werkplezier, laagdrempelige werkvormen, praktische tips en handvatten.
  • Een netwerk met prettige professionals die werkplezier een warm hart toedragen.

Goed om te weten: drie van onze trainers/coaches zijn opgeleid tot werkplezierdeskundige.

Ticket Werkplezierfestival:
Halve dag: €110 Early bird: €95 (ex btw)
Hele dag: €175 Early bird: €155 (ex btw)

Van elk ticket doneren wij €4 aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur