Workshop: Vul je batterij met de juiste bandstof

– Krista boots

Vitaliteitscoach

Druk, druk, druk. Dat is op zichzelf al iets om even bij stil te staan. Maar dan ook nog de belangrijkste bron van jouw energie verwaarlozen? Je voeding! Hoe kun je de juiste aandacht besteden aan dat wat je binnen krijgt. Dus niet alleen denken aan snel even wat naar binnen happen. Nee, hoe zorg je ervoor dat de kwaliteit van je voeding optimaal is. Het lijkt allemaal misschien heel ingewikkeld om daar op te letten, maar dat valt reuze mee. Je voeding is de basis van je energie en hoe je daar op kunt letten is simpeler dan je denkt. Zorg dat je batterij de hele dag voldoende opgeladen blijft. Daarmee voorkom je vermoeidheid aan het einde van de dag en op de langere duur een gebrek aan de nodige bouwstenen.

Inhoud

Tijdens de workshop gaan we interactief aan de slag met het thema “Hoe vul je jouw batterij met de juiste brandstof”. Welke voeding vreet energie en welke voeding zorgt er nu voor dat je bruist van de energie gedurende de dag! Aan de hand van verschillende voedingsmiddelen uit de supermarkt leer je meer over voeding in de praktijk en hoe je gezondere keuzes kunt maken. Ook leer je hoe je dit gemakkelijk kunt toepassen door praktische voorbeelden en tips. En je krijgt lekkere recepten zodat je dit thuis in de praktijk kunt gaan brengen. Tevens krijg je een kijkje in de keuken van Krista zodat je geïnspireerd met de opgedane kennis weer aan het werk gaat en je nooit meer een lunchdip hebt!

Aanpak

Kennis over voeding is belangrijk om te weten waarom je “anders” zou moeten eten voor bruisende energie. Dus we starten de workshop om met jou onze waardevolle kennis te delen! Maar snel gaan we praktisch aan de slag omdat jij dit dan ook gemakkelijker in de praktijk kan brengen. Zo hebben wij het zelf ook geleerd, door te doen!

Resultaat

  • Je beschikt na afloop over handvatten om de juiste keuzes te maken
  • Je hebt inzicht gekregen zodat je beter bestand bent tegen stress
  • Je hebt praktische tips ontvangen en smaakvolle recepten
  • Na het toepassen van de opgedane kennis bruis je van de energie