Workshop: Invloed op eigen Vitaliteit

– Dirk Keuning

trainer / coach

Psychiater Dirk de Wachter vertelt erover. ‘Het idee dat het leven vooral leuk moet zijn, is de ziekte van deze tijd’. Het is niet het geluk wat de tegenhanger is van ongeluk, maar de veerkracht om met ongemak en tegenslag om te gaan. Dat wordt bepaald door je vitaliteit!        

Je vitaliteit beïnvloeden kan alleen wanneer jij weet wat de belangrijkste pijlers voor vitaliteit zijn, wanneer jij zelf te kiest wat voor jou belangrijk is en natuurlijk wanneer je voor jouw vitaliteit in beweging wilt komen.

Hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe weet je wat daadwerkelijk in jouw situatie een start kan zijn om je vitaliteit te vergroten of blijvend te onderhouden. Met ons vitaliteitsmodel vergroot je jouw invloed op vitaliteit.

Inhoud

Onderzoek van de pijlers van vitaliteit waardoor je jouw invloed kan vergroten. Je doet een kort onderzoek, wat confronterend en verhelderend kan zijn. Je inventariseert waar de komende tijd uitdagingen liggen en welke doelen je kan stellen om je nog lekkerder in je vel te voelen.        

Aanpak

We nemen de inhoud van ons vitaliteitsmodel met je door en tegelijkertijd en bijna ongemerkt voer je een korte test uit. De uitslag van de test geeft je inzicht in je sterke en zwakke punten op gebied van vitaliteit. Aan de hand daarvan weet je binnen een uur hoe goed je al op koers bent en waar nog uitdagingen liggen. 

Resultaat

Je hebt de beschikking over een model, waardoor je blijvend aan je vitaliteit kan blijven werken. Je hebt met dit model een manier om regie te houden over je eigen vitaliteit. En je hebt inzicht in de doelen waar je de komende tijd je op kan richten.