Workshop:
DE INVLOED VAN LEIDERSCHAP OP BEVLOGENHEID VAN MEDEWERKERS

(speciaal voor leidinggevenden / managers)

– Dennis Vork

concernmanager gemeente Zeist

Bevlogen medewerkers beschikken over veel energie, voelen zich fit en kunnen lang en onvermoeibaar doorwerken. Een bevlogen medewerker is bereid om energie in het werk te steken, is betrokken bij het werk en de organisatie, houdt vol bij problemen en gaat op een plezierige wijze op in het werk. Met productief en gezond werk tot gevolg. Welke organisatie wil dat nou niet?

Inhoud
Maar hoe ontstaat bevlogenheid én hoe kun je bevlogenheid als leidinggevende bevorderen? In deze workshop gaan jij en andere managers vanuit jullie eigen praktijk inzoomen op de invloed van leiderschap op bevlogenheid bij medewerkers.
Aangevuld met wetenschappelijke onderzoekskennis van Dennis over dit mooie thema. We verklappen alvast twee belangrijke factoren: erkenning en waardering.

Aanpak
Je gaat met andere managers interactief op zoek naar antwoorden op vragen zoals: “Wat is bevlogenheid” en “Wat kan ik doen om bevlogenheid te bevorderen?”. Dennis zet jullie vooral zelf aan het werk met diverse werkvormen, maar zal ook enkele conclusies uit zijn onderzoek naar dit thema met jullie delen. Het doel: inspiratie en praktische tips. Van elkaar en van de workshopleider.

Resultaat
Na deze workshop hebben de deelnemers inzicht in waarom, wat en hoe leiderschap kan bijdragen aan bevlogen medewerkers. Met deze inspirerende inzichten kunnen de deelnemers in hun eigen organisatie én met zichzelf aan de slag.