Workshop: CREATIVITEIT OP HET WERK

– Saskia Paulissen

trainer / coach

Steeds hetzelfde weggetje, van A naar B en weer terug. Het lukt je zelfs met je ogen dicht. Lekker inspirerend. Niet echt. Wel veilig, maar veilig is niet creatief. Dus, weg met die routine. Stap in een nieuwe wereld waarin faut goet is, je buiten de lijntjes mag kleuren en waarin een bel een kopje is, totdat het klingelt. Creatief denken is jezelf bevrijden uit vastgeroeste denkpatronen. Wat het je brengt? Het brengt leven. Beweging. Energie. Een nieuwe kant van jezelf.

Durf het. Doe het en bedenk: creativiteit is geen gave, het is een keuze!

Wat gaan we doen

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd  kreeg.’

Je snapt het al. In deze training krijg je niet wat je altijd kreeg. Reken maar op levendig, uitdagend en anders dan anders.
Is dat leuk? Ja.
Is dat eng? Misschien een beetje.
Eng is leuk en leuk is eng.

Je wordt uitgenodigd tot spelen en ontdekken. Spelen met je ingevingen en ontdekken wat je belemmert om ze vorm te geven.
De ervaring leert dat mensen met een speelse houding vaker met originele ideeën komen. Dat is niet zo verbazingwekkend. Een sfeer waarin het leven niet altijd serieus wordt genomen, geeft ruimte. Ruimte voor verrassende, leuke en nieuwe ideeën. Meer creativiteit op de werkvloer en in je leven. Daar gaan we in deze workshop voor.       

Dus, wil je

  • vaker met originele ideeën komen
  • verfrissende nieuwe kansen in werk en leven zien
  • ervaren hoe intuïtief handelen je stappen verder brengt.

Zorg dan dat je erbij bent en laat maar stromen die creativiteit!