Workshop: AMBASSADEUR VAN WERKPLEZIER

– Ruth Keuning

trainer / coach

Heb jij een visie die je graag wil delen met je collega’s? Wil je graag op pad om gelijkgestemden te vinden, het vuur bij anderen aan te wakkeren en je samen sterk maken voor meer werkplezier in jouw organisatie? Dan ben je waarschijnlijk een idealist die werkt en leeft vanuit een diep gevoeld ideaal. Als idealist kun je met je aanpak en energie nogal eens vastlopen. Soms ga je er te hard tegen aan, loop je te ver voor de troepen vooruit, bots je met het systeem of tegen de onverschilligheid van je leidinggevende of collega’s. Deze workshop gaat over de verschillende manieren waarop je, onafhankelijk van je plek of functie in de organisatie, een bevlogen ambassadeur van het werkplezier kan zijn. Zonder je uit te putten en altijd samen met anderen.

Korte inhoud
In deze praktische workshop ontdek je:

  • Hoe je een “Gideonsbende” kan vormen dwars door alle lagen van de organisatie heen
  • Hoe jouw zelfsturing en jouw relatiepatronen doorslaggevend zijn bij het bouwen aan een verbindend netwerk
  • Hoe je bij je leidinggevende/ bestuur aan tafel komt
  • Hoe je met verhalen uit de wandelgangen anderen kan “besmetten” met jouw vuur
  • Hoe je idealist kan blijven zonder er onderdoor te gaan
  • Hoe je weerstand tegen innovatie kan gebruiken als hefboom van de verandering

Aanpak
Aan de hand van “werkende principes bij verandering” en je eigen vraagstuk, werk je toe naar een concreet “plan de campagne op maat” om het vuur van werkplezier over te brengen in jouw organisatie.

Resultaat
Aan het eind van de workshop zit je boordevol ideeën en heb je 3 concrete acties voor het opzetten van een verbindend netwerk van gelijkgestemden binnen jouw organisatie. Je kunt er de volgende werkdag  meteen mee aan de slag.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly